Járványhelyzet 2020 március

(2020 már 16 - 22:20) bejelentették:
„Létszámtól függetlenül tilos a zárt és szabadtéri rendezvények, valamint gyűlések szervezése”

A fenti rendelkezés értelmében 2020. márciusában az összes tantermi képzésünket szüneteltetjük!

Köszönöm figyelmét és megértését!

MEGJELENT!

facebook

-EUROPASS

-

(Idegen nyelvű bizonyítvány külföldi munkavállaláshoz)

A szakképzések elvégzését követően Europass bizonyítványt tud igényelni, mely eligazodást nyújt a külföldi munkaadók és képzőintézmények részére az OKJ-s szakképesítések között. A bizonyítványnál jóval részletesebb dokumentum alapján könnyebben fogadhatják el a Magyarországon megszerzett szakképesítést.

-

Szavazás

Ghhnnnm
Gghh
Hhhhhh

Naptár

2020. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Idegen nyelvi képzéseink

A vállalatok mindennapjaiban és az üzleti életben egyaránt elengedhetetlen, hogy a munkavállalók idegen nyelven tudjanak kommunikálni külföldi partnereikkel, megrendelőikkel, érdeklődőikkel. Ez nagyban befolyásolja a vállalat megítélését. Ezért a cégek többsége ma már nagy hangsúlyt fektet dolgozóik idegen nyelvi továbbképzéseire is.

Intézményünk a képzések lebonyolítása mellett a teljeskörő szervezést is lebonyolítja. Így nem igényel egyéb humán részvételt a szervezés a megrendelőtől.

Árajánlatkérést 24 órán belül megválaszolunk. Ezt követően intézményünk szakmai vezetője időpont egyeztetés után a vállalat telephelyén ingyenes szintfelmérést végez. A legoptimálisabb csoport beosztásokat megtervezzük, az indulási időpontokat rögzítjük.

Az oktató a képzésről dokumentációt vezet, a hallgatók fejlődését folyamatosan figyelemmel kíséri és értékeli, melyről részletes beszámolót készít a vállat részére. ezzel nyomon követve az eredményességet. A képzés során a hallgatókkal elégedettségmérést végzünk, melyet megküldünk a vállalat számára.

A nyelvi szintek végén zárótesztet írnak a résztvevők, melyek sikeres teljesítését követően igazolást/tanúsítványt kapnak a modulok elvégzéséről.

Minden vállalati kihelyezett tanfolyam esetében egyénileg tervezett tanmenet alapján történik a képzés, melyet oktatóink a képzés megkezdése előtt  kidolgoznak és dokumentálnak.

Intézményünknek fontos, hogy partnereink megrendelése és teljesítése az igényeikhez igazodva történjen.

Oktatóink szakképzett, megfelelő végzettséggel rendelkező oktatók.

Felnőttképzési minőségbiztosítási rendszerrel és vagyoni biztosítékkal rendelkezünk, mellyel képzéseink minőségét garantáljuk. 

 

Árajánlatkérés vállalat számára. 24 órán belül a legkedvezőbb ajánlatot fogjuk megküldeni cége számára.

-

Honlap készítés