facebook

Naptár

2022. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Idegen nyelvi képzéseink

A vállalatok mindennapjaiban és az üzleti életben egyaránt elengedhetetlen, hogy a munkavállalók idegen nyelven tudjanak kommunikálni külföldi partnereikkel, megrendelőikkel, érdeklődőikkel. Ez nagyban befolyásolja a vállalat megítélését. Ezért a cégek többsége ma már nagy hangsúlyt fektet dolgozóik idegen nyelvi továbbképzéseire is.

Intézményünk a képzések lebonyolítása mellett a teljeskörő szervezést is lebonyolítja. Így nem igényel egyéb humán részvételt a szervezés a megrendelőtől.

Árajánlatkérést 24 órán belül megválaszolunk. Ezt követően intézményünk szakmai vezetője időpont egyeztetés után a vállalat telephelyén ingyenes szintfelmérést végez. A legoptimálisabb csoport beosztásokat megtervezzük, az indulási időpontokat rögzítjük.

Az oktató a képzésről dokumentációt vezet, a hallgatók fejlődését folyamatosan figyelemmel kíséri és értékeli, melyről részletes beszámolót készít a vállat részére. ezzel nyomon követve az eredményességet. A képzés során a hallgatókkal elégedettségmérést végzünk, melyet megküldünk a vállalat számára.

A nyelvi szintek végén zárótesztet írnak a résztvevők, melyek sikeres teljesítését követően igazolást/tanúsítványt kapnak a modulok elvégzéséről.

Minden vállalati kihelyezett tanfolyam esetében egyénileg tervezett tanmenet alapján történik a képzés, melyet oktatóink a képzés megkezdése előtt  kidolgoznak és dokumentálnak.

Intézményünknek fontos, hogy partnereink megrendelése és teljesítése az igényeikhez igazodva történjen.

Oktatóink szakképzett, megfelelő végzettséggel rendelkező oktatók.

Felnőttképzési minőségbiztosítási rendszerrel és vagyoni biztosítékkal rendelkezünk, mellyel képzéseink minőségét garantáljuk. 

 

Árajánlatkérés vállalat számára. 24 órán belül a legkedvezőbb ajánlatot fogjuk megküldeni cége számára.

-

Honlap készítés